Schrijf je in voor de (Flex)schilderopleiding 2022!

Steeds meer schilders sluiten zich bij ons aan. Waarom? Omdat ze constant voldoende klussen hebben, profiteren van goede arbeidsvoorwaarden en met fijne collega's werken. Ben jij klaar voor een carrière switch? Schrijf je in voor onze (Flex)schildersopleiding 2021!

Ik wil meedoen!

Motiveer waarom jij de (over)stap wil maken naar het mooiste beroep en maak kans op een plekje in onze professionele schildersopleiding!

Werken als Flexschilder!

Flexschilder.nl is hét uitzendbureau voor de schilder en glaszetter. Om ons team te versterken met echte vakmensen, zijn we daarom altijd op zoek naar gedreven mensen. Heb jij nog geen ervaring, maar wel altijd interesse gehad in het mooie schildersvak en/of twijfel je al langer om de kwast op te pakken? Dan is dit het moment! Bij Flexschilder zijn we namelijk op zoek naar gemotiveerde schilder fanaten in de dop, die zich graag zouden laten omscholen tot professionals.

Na een volwaardige, kosteloze opleiding van twee maanden ben je niet alleen opgeleid tot vakman of vakvrouw, maar bieden we jou ook een baangarantie van minimaal een half jaar. Ben jij klaar voor een nieuwe aanzet? Schrijf je dan direct in voor de Flexschilderopleiding 2021 en motiveer waarom jij (Flex)schilder wilt worden. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismaking.

Constant voldoende klussen

Goede arbeidsvoorwaarden

Fijne collega’s

Verloning volgens schilder CAO

Flexschilder opleidingen

De (Flex)schildersopleidingen worden gegeven op verschillende plekken door Nederland. Tijdens deze twee maanden durende, fulltime opleiding word je met praktische lessen volledig klaargestoomd tot volwaardig schilder. Bij succesvolle afronding van de opleiding en wederzijds goedvinden bieden wij je vervolgens een (aan)zetje in de schildersbranche met een baangarantie van 6 minimaal maanden.

De belangrijkste informatie over deze opleiding:

  • Opleidingen worden aangeboden in o.a. Zeeland, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Den Bosch
  • Vereist wordt een korte motivatietest en persoonlijke/ telefonische kennismaking
  • Deelnemers zijn werkzoekend en hebben de intentie om fulltime aan de slag te gaan als schilder via Flexschilder.nl
  • Deelnemers zijn (na wederzijdse toestemming) verplicht om fulltime deel te nemen aan de (Flex)schildersopleiding 2021

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

5 + 13 =